Velkommen til høstens utstilling “Røtter” av Grafiker Jan Kolstad- | Åsgårdstrand Velkommen til høstens utstilling “Røtter” av Grafiker Jan Kolstad- – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

3. oktober, 2024 av Lisbeth

Velkommen til høstens utstilling “Røtter” av Grafiker Jan Kolstad-


Utstillingen “Røtter” består av en serie fargeetsninger; et prosjekt som jeg har holdt på med i de siste 3-4 årene. Det hele startet da jeg gikk og luket ugress i hagen vår i Kwa-Zulu Natal i Sør-Afrika og så alle disse fantastiske røttene som minnet meg om min egen etsede strek. Jeg fikk straks lyst til å arbeide og gikk snart i gang med skisse/foto som jeg kunne bearbeide videre i Norge.

Kjærligheten til etsningen har drevet det hele videre og det jeg viser frem i Galleri Smalgangen er en del av prosjektet som et her og nå, mens arbeidet går videre og vil skifte fokus underveis.” – Jan Kolstad.

Utgangspunktet for prosjektet er røttene og deres visuelle karakter; veien videre går på grafikkens, og særlig dyptrykkets premisser. Ideen bak utvikler seg fra det konkrete til røtter i overført betydning som historie, myter, drømmer og det underbevisste.
Åpningstider:
torsdag og fredag: 10-16
lørdag og søndag: 12-15

Smalgangen 4, Åsgårdstrand
Tel.: 971 41 401

Det er stengt for kommentarer.