Velkommen til Winemakers dinner med vinhuset CLOUDY BAY på Grand Hotel med vin maker Daniel Sorrel
Når: 16. oktober kl 19:00
Vi har i samarbeid med vinmaker spesialkomponert en gourmet 5-retters meny og 5 viner fra Cloudy Bay.
Vi møtes i baren før maten
Forrett: Hotellets gravede laks med pepperotcréme & dillmajones Drikke: Cloudy Bay Sauvignon Blanc
Mellomrett: Hummerbisk med fisk og skalldyr og fennikelsalat Vin: Cloudy Bay Chardonnay
Hovedrett: Langtidsbraissert oksekjake marinert i Prelada, saltbakt sjalottløk & hjemmelaget potetpuré, Drikke: Pinot Noiren fra Cloudy Bay & Den kraftige Pinot-Noiren ( Te-Wahi)
Et utvalg av modne oster, aprikoschutney & nøtter og et glass Cloudy Bay TeKOKO
Sjokoladeterrin med royalsauce & vaniljeis
Pris kun kr 795,- som inkluderer: presentasjon fra vinhuset, 5 retters middag samt 5 viner til maten.
Begrenset antall plasser, meld deg på i dag, tel: 33 02 07 40 eller epost post@unikegrandhotel.no
Velkommen 🙂